Mos Mosh – raffineret modetøj til modebevidste kvinder

Det ganske brand Mos Mosh har siden sin lancering i 2010 markeret sig stærkt på den danske og internationale mode scene. Brandet er grundlagt af den danske designer Kim Hyldahl, som med Mos Mosh har opnået sit mål om at skabe en ganske unikt brand, hvis lækre styles og brede sortiment vækker genklang hos størstedelen af de mest mode og kvalitets bevidste fashionistaer i ind- og udland. De årlige kollektioner af modetøj fra Mos Mosh giver altid et løft til tidens trends, og kan med sikkerhed tilføre et strejf af raffinement og eksklusivitet til det moderigtige look. Modetøj fra Mos Mosh er præget af en udsøgt sans for detaljen, samtidig med at den overordnede design linje tillader mix og match på kryds og tværs.

De komplette kollektioner tæller basis varer som jeans og t-shirts såvel som smukke og farverige jakker, kjoler, nederdele, bluser, skjorter og et bredt udvalg af forskellige accessories, som kan komplettere det stilbevidste look hos selv den mest kræsne fashionista. Med Mos Mosh kjoler og andre beklædningsgenstande har du modetøj til såvel hverdag som til fest, og du kan variere kombinationerne i det uendelige for at skabe netop dit personlige look.

Find det lækre og eksklusive modetøj fra Mos Mosh online hos Kysthuset.com

Hvis du gerne vil undgå de store internationale online modebutikker, hvor det kan være umuligt at vurdere, hvilke brands der holder en god kvalitet, bør du besøge kysthuset.com. Her finder du udelukkende modetøj og accessories, som er håndplukket ud fra kriterier som stil, kvalitet og bæredygtighed.

Foruden Mos Mosh finder du tøj, sko og accessories fra brands så som 2nd One, Co’couture, Dea Kudibal, DAWNxDARE, Gustav, InWear, King Louie, Lee Jeans, Lollys Laundry, Munthe, Neo Noir, NORR, Part Two, RAINS, Rosemunde, Second Female, Sibin/Linnebjerg, Sissel Edelbo, Stella Nova og Stine Goya.

Se hele udvalget på kysthuset.com