Skal du bygge nyt hotel? Tre råd til en god opstart

Corona har haft stor indflydelse på turistbranchen, og mange hoteller har måttet dreje nøglen om på grund af lange udsigter til reel indtjening. Men bedre tider venter forude, og hvis du derfor har planer om at etablere et nyt hotel, så kommer vi her med gode råd til, hvordan du kommer godt i mål.

Vælg de bedste leverandører

Kvalitet kan mærkes, og du vil meget gerne give et godt førstegangsindtryk, når dine gæster for første gang træder ind af døren. Du er afhængig af gode anmeldelser og glade kunder som nyopstartet, og derfor skal du have gode løsning, uanset om det er til mad eller ventilation. Hvis du gerne vil have et godt brand til ventilation, skal du vælge Geovent, der kan give dig et godt og driftsøkonomisk produkt.

Hav et godt IT-system

IT-systemer har større og større betydning for succes på tværs af alle brancher, og med et godt overblik over dit hotel kan du holde styr på alt. Samtidig skal du sikre dig, at systemet er GDPR-venligt, da du kommer til at have mange folk rendende ud og ind af hoteller hele tiden. Der findes mange løsninger på markedet, og du skal bruge det, du finder mest intuitivt.

Træn medarbejderne inden opstart

Det skal helst køre som smurt, når hotellet åbner. Gæsterne forventer det i hvert fald, og derfor bør du bruge en god sjat tid på at køre folk ind i de rutiner, som de skal kende til. Det koster en smule i lønning, men det er noget, der er absolut nødvendigt for en god oplevelse.

by