Tips til en elegant og sommerklar altan

Er du ved at renovere hus eller lejlighed, og står overfor at skulle beslutte, hvordan din kommende altan skal se ud? Så læs med her, og få et par hurtige tips til, hvordan du skaber en elegant og åben altan, som du kan nyde godt af året rundt.

  1. Først og fremmest er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvor meget du er villig til at vedligeholde din altan. Dette afgør nemlig, hvilke materialer du bør vælge som gulv og afskærmning. Hvis du ønsker en altan med trægulv og metalafskærmning, bør du være bevidst om, at disse materialer kræver en del vedligehold fra din side af. Er du derimod ikke typen, der er interesseret i en altan, som kræver vedligehold, men én som forbliver nogenlunde som ny i lang tid, er det nogle andre materialer du skal gå efter. Som gulv kan det være en god ide at gå efter fliser eller beton, hvis altanen kan bære det. Ved at vælge fliser giver du også dig selv en ekstra mulighed for at sætte et helt personligt præg på altanen. Du kan gå efter simple naturfarvede fliser for et stilrent look, eller du kan vælge farvede eller mønstrede fliser for en mere sydlandsk stemning på altanen. Når du skal finde en flot altanafskærmning med minimalt vedligehold, er glas et rigtigt godt valg af materiale. Når først din glasafskærmning er lavet og monteret, er det eneste du skal tænke på nemlig at pudse den af og til. Det kunne eventuelt være når du alligevel pudser vinduer.

    En glasafskærmning på altanen giver desuden et moderne, stilrent og elegant look, og har den enorme fordel at den, takket være sin simpelhed, kan kombineres med hvad som helst og passe ind hvor som helst.

  1. Derfor handler næste tip også om at overveje, hvilken stemning du ønsker at skabe på altanen. Du skaber nemlig bedst den stemning du ønsker, gennem dit valg af møbler. Vælg franske cafémøbler for en sydlandsk stemning eller marokkanske puffer og puder for en mere østerlandsk stemning. Den ultimative fordel ved glasafskærmningen er her, at den kan kombineres med hvilke som helst møbler på altanen, som du kunne ønske.

Glasafskærmning til altaner kan eksempelvis bestilles hos firmaet Glasse.dk, som har flere års erfaring med at producere altanafskærmninger efter mål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *