Jørgen Due Jensen – Sparring, erfaring og rådgivning til bestyrelser

Man kan nå rigtigt langt ved at drive sin virksomhed med hjertet eller på rutinen. Men hvis man på en lønsom måde ønsker at udvikle sit livsværk til det næste niveau, kan det ofte være en nødvendighed at samarbejde med professionelle sparringspartnere med erfaring i værdiskabelse.

Det er således helt essentielt, at virksomheder sammensætter en kvalificeret bestyrelse, der tilfører den nødvendige ekspertise og erfaring – som kan udfordre, støtte og inspirere ledelsen til at nå dens vækstambitioner” siger Jørgen Due Jensen.

Som erfaren sparringspartner på både direktions- og bestyrelsesniveau, understreger Jørgen Due Jensen vigtigheden af, at bestyrelser og professionelle sparringspartnere matcher virksomhedens behov for kompetencer, kapital og netværk. Eksempelvis, hvis virksomheden har store udfordringer, hvis den skaber utilfredsstillende resultater, hvis den ønsker at vækste på nye markeder – eller hvis den står over for et kommende ejerskifte.

Due Jensen Management – få udvikling, lønsomhed og vækst på dagsordenen

Med over 20 års international erfaring som topleder i forskellige brancher, har Jørgen Due Jensen arbejdet med virksomheders komplette værdikæder. I dag er han administrerende direktør for Zederkof A/S og arbejder professionelt i bestyrelser for blandt andre Aunsbjerg A/S og Zapbil A/S.

Som strategisk sparringspartner er det Jørgen Due Jensens fornemmeste opgave at hjælpe virksomhedsejere og bestyrelser med de langsigtede strategier og med at sætte den rette kurs for virksomheden.

I Due Jensen Management tilbyder Jørgen Due Jensen særlige kompetencer inden for følgende områder:

  • Strategiudvikling
  • Forretningsudvikling
  • Organisationsudvikling
  • Markedsudvikling

At inddrage en professionel sparringspartner med international ekspertise og et branchespecifikt fokus, kan være en værdifuld investering for virksomheden. Dertil kan anerkendte erhvervsprofiler åbne døre til personer eller muligheder, som ellers ville være vanskelige at komme i nærheden af. For Jørgen Due Jensen handler det om at hjælpe såvel små som større virksomheder igennem vanskelige tider, eller med at rådgive bestyrelser og ledelser med høje vækstambitioner.

I et samarbejde med Due Jensen Management bliver strategier og udviklingsmål udfordret med henblik på at få det bedste frem i organisationen, bestyrelsen og den øvrige ledelse. Her får du bl.a. resultatorienteret sparring til forandringsledelse, organisationsudvikling og forretningsoptimering som kan tilføre god værdi til din virksomhed.

Bliv en bedre bestyrelse med strategisk sparring

Med Jørgen Due Jensen som professionel sparringspartner i din bestyrelse vil udgangspunktet altid være, hvordan virksomhedens allerede eksisterende potentiale kan udløses bedst muligt. Bliv en dygtigere bestyrelse og skab de bedst mulige resultater for virksomheden med strategisk sparring, rådgivning og ekspertise i et samarbejde med Due Jensen Management.

Ønsker du at udvikle bestyrelsen – eller har du behov for en professionel sparringspartner med international ekspertise til din virksomhed – er du meget velkommen til at kontakte Jørgen Due Jensen.

by