En rigtig MAN til alle behov.

Med 100 års erfaring er MAN ledende i erhvervkøretøjsbranchen. Uanset hvilket behov du har, er der en MAN lastvogn til dig. På http://www.truck.man.eu/dk/dk/index.html kan du finde mere information om de forskellige teknologier som gør MAN lastvogne til de bedste i deres klasse. Effektivitet er et nøgleord når MAN udvikler og producerer nye modeller. Det er både effektivitet når der kommer til brændstof, men også effektivitet når det kommer til de bedste lasteevner og effektivitet som gør din MAN lastvogn til din bedste arbejdsmakker. Her er en oversigt over hvilke MAN lastvogne du kan købe eller lease, og hvad de er gode til. MAN TGX  er MAN´s øverste model, som sætter den nye standard indenfor langturskørsel. Med den nyeste generation af MAN TipMatic® Fleet og gearskiftestrategien SmartShifting, er du sikret den hurtigste og mest effektive måde at komme frem på. Du finder også uset høj komfort, med mulighed for 7-tommers farveskærm, professionel navigation og lyd af høj klasse. Med disse installeret bliver din arbejdsdag gjort nemmere og mere komfortabel. MAN TGX er et hus til landevejen, og med mulighed for førerhuse i XXL, XLX og XL kan alle behov blive opfyldt.

MAN TGS er modellen til dem som arbejder med traktionskørsel. Med kraftfulde motorer og høj nyttelast kan denne model klare alt hvad du måtte udsætte den for.

MAN TGM og TGL er modellerne til dig som arbejder med distributionskørsel. TGM er særligt effektiv til kørsel i og mellem større byer, da den fås med fuld luftaffjedring og høj nyttelast. Det gør den ideel til f.eks. drikkevarekørsel. TGL er MAN´s mindste model, men er samtidig også den mest økonomiske og effektive model til distributionskørsel i og omkring byer.

Uanset hvilken model du har brug for, er du altid sikret høj effektivitet, god komfort, og mulighed for det nyeste udstyr med MAN´s lastvogne.