Malerier og brugskunst

Stort udvalg inden for kunstnerartikler og haven

Malericentralen er en butik i Herning-bydelen Snejbjerg, der udover det 600 m2 store galleri/ butik også er at finde på webshoppen Malericentralen.dk. I galleriet udstilles malerier af danske malere, brugskunst og andre kunstnerartikler. Besøger du Malericentralen.dk, vil du blive præsenteret for et stort udvalg inden for alt fra kunst til havemøbler.

Malericentralen.dk er, som navnet antyder, et univers der bugner af malerier fra kunstnere over hele landet. Sortimentet er altid opdateret, således at det altid repræsenterer tidens tendenser inden for stilart og farver.

Udover det store udvalg af malerier, tilbyder Malericentralen.dk også et væld af foto-og billedrammer. Disse kan tilpasses efter dit behov, og ved blot at kontakte butikken, kan du få fremstillet en ramme i lige præcis de mål, du har brug for.

Malericentralen.dk tilbyder ikke kun malerier og tilbehør til indendørs brug. Også tilbehør til haven, herunder bl.a. rustikke havemøbler i materialer som galvaniseret jern, granit og fiberbeton. Netop disse materialer er populære når det gælder indretning, da de skaber et udtryk der er både elegant og rustikt på samme tid.

I kategorien Hus & Have finder du endvidere et bredt udvalg af lamper og belysning til brug både i hjemmet og i haven. Vælg f.eks. mellem forskellige lanterner, der kan lyse haven eller indkørslen op, når mørket er ved at falde på.

Brugskunst til hjemmet

Brugskunst i form af f.eks. skulpturer eller dekorativt tilbehør kan skabe stemning og bringe personlighed ind i dit hjem. Hos Malericentralen.dk finder du en masse fantastiske skulpturer og figurer, bl.a. menneskeskikkelser i kunstfiber. Disse skulpturer ligner små silhouetter, og kan pynte på hylden, bordet eller i vindueskarmen.

Find også brugskunst i form af modelbiler eller unikke lysestager. Kategorien er uden tvivl stedet, hvor ideer til gaver bliver til virkelighed. De sjove og lidt skæve ting til indretning er med til at sætte et personligt præg på hjemmet.