Pumpeløsninger til industrien

Mange brancher har bruge for pumpeløsninger af den ene eller anden slags; det kan være borerørspumper, centrifugalpumper, lænsepumper, slampumper, spildevandspumper eller noget helt sjette. Uanset hvilke pumper du står og har brug for, så kan RH Pumper levere en effektiv løsning, der fungerer dag ud og dag ind.

En bredt sortiment

RH Pumper har lang erfaring med pumpeløsninger inden for næsten alle industriområder, og de løser både store og små opgaver. Nedenfor finder du et overblik over virksomhedens udvalg af pumper.

– Borerørspumper: særligt velegnet til vandboringer, tanke, vandforsyninger, pumpestationer, bassiner og brandbekæmpelse.

– Centrifugalpumper: bruges ofte til cirkulation af nedkølet vand, kondenseret vand, fjernvarmesystemer og væskepumpninger i industrien. For ikke at nævne pumpning af olie og opløsningsmidler samt til vandings- og drikkevandsanlæg.

– Motorpumper: fra mærket Pioneer, der har en række kompetencer inden for petrokemisk industri, fødevareproduktion, spildevand, energi og fremstillingsindustrien.

– Multistagepumper: egnet til vandforsyningssystemer for rene non-eksplosive væsker samt til højtryksvaskeanlæg.

– Slampumper: kan bruges til flere forskellige formål, fx pumpning og recirkulation af cement, pumpning af bentonit, tranportering af mudder, sand og grus samt rensning og vaskning af tanke.

– Spildevandspumper: velegnet til brug inden for minedrift samt til kemiske og industrielle job.

– Tandhjulspumper: bruges til tyktflydende væsker som opløsningsmidler, chokolade eller bitumen.

– Vandværker: komplette vandværker til brug ved vandforsyninger fra boringer og til at øge trykket fra et vandsystem.

Stort branchekendskab og mange års erfaring

Forskellige brancher har brug for forskellige pumpeløsninger, og det er ikke altid ligetil at finde ud af, hvilken løsning der er den optimale. Henvender du dig til RH Pumper, så er du sikret en kompetent vejledning, der i sidste ende fører til, at du får den perfekte løsning til lige præcis dit projekt. Virksomheden forhandler og servicerer alle pumperne, og de sørger naturligvis for installation, idriftsætning og service efter behov.

Kontakt dem allerede i dag, og hør mere om mulighederne for at optimere din pumpeløsning.