Server flot og velment med serveringsvogne

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Prøv lige at forestil dig, hvis du er eventarrangør eller ansat i et firma til at stå for forplejninger i mødelokalerne, og du skulle rende frem og tilbage og bære hver enkelt kaffekop, vandflaske og alt det løse mellem kantinen og mødelokalet?

Det ville slet ikke kunne gå. Det ville være rent tidsspilde og ineffektivt for både dig som ansat og dem, der ser frem til at skulle afholde mødet, når der hverken er gjort klar med drikkelse, servietter eller noget lignende.

Og forestil dig så, hvis det var et længere møde, hvor der også skulle serveres mad, og du skulle bære det hele selv eller sammen med dine ansatte i hænderne?

Som sagt kan det ikke svare sig for tidsudnyttelsen på arbejdspladsen, og da nogle møder kan opstå mindre spontant, så vil man som planlægger slet ikke have den fornødne tid til at gøre lokalet parat.

De fleste arbejdspladser af den større art har da heldigvis indset, at man i den sammenhæng bør indføre serveringsvogne til personalet, og der findes i samme ombæring mange forskellige former for serveringsvogne, der kan egne sig til diverse firmaer.

Som udgangspunkt er serveringsvognen et håndstyret transportmiddel af metal, der netop egner sig til at have mindre artefakter stående af både vådt og tørt, koldt og varmt. 

Der er tit monteret en lille spærreliste, så tingene ikke kan falde ud af vognen, hvis man skal navigere rundt i et hektisk kontormiljø, og skulle man alligevel ende med at spilde noget, så vil der grundet den metalliske overflade ikke sætte sig pletter.

Man kan få serveringsvognen med forskellige lag at placere ting på, så man nogle gange kun skal gå en enkelt gang mellem forrådskammeret eller kantinen og hen til mødelokalet for at gøre dette parat.

Serveringsvognene fås også i forskellige størrelser, så de kan være nemme at manøvrere rundt i pressede arbejdsmiljøer.