Svømmetøj, der giver præstationen et boost

Når man skal fokusere på den gode svømmeoplevelse eller måske ligefrem skal yde optimalt i vandet, så er godt svømmeudstyr helt centralt. Badetøj, der sidder forkert eller svømmebriller, der ikke slutter tæt tager fokus fra det vigtigste, og gør det svært at præstere, eller bare have en god badeoplevelse. Badetøj og -udstyr skal hverken stramme eller sidde for løst, men skal passe perfekt og føles som en del af kroppen.

Arena har udviklet og produceret svømmeudstyr af høj kvalitet siden 1973 og udvikler løbende teknologien bag både svømmetøj og svømmebriller.
Dragter og badebukser er fremstillede med bevægelsesfrihed for øje, samtidig med at der er indlagt støttende paneler, der naturligt følger kroppens muskelstruktur. Dette hjælper svømmeren til at yde sit bedste. Klor- og saltvand kan være hårde ved stoffibrene, og svømmetøjet er derfor fremstillet så både elasticitet og farver bevares gennem lang tids brug.
Arena har en bred vifte af svømmeudstyr, designet særligt til forskellige formål. Med serier designet til både triathlon, svømmeræs, og til stranden, dækker det tyske mærke mange former for svømning, men altid med kvalitet i fokus.
Udstyret henvender sig særligt til atleter, men uanset om man dyrker svømning på eliteplan eller er motionssvømmer, er Arena svømmetøj med til at sikre den gode svømmeoplevelse.